En benkeplate av heltre vil gi et elegant, eksklusivt og tidløst uttrykk til kjøkkenet. Med riktig tresort til ditt kjøkken vil hele rommet kunne få et fornyet utseende.

Benkeplater av heltre er et naturprodukt, og vil derfor ha variasjoner i farge og struktur innenfor de samme tresortene. Dette påvirkes av forhold knyttet til jordsmonn, vær og vind. Ingen heltreplate er lik, men besitter ulike kvaliteter som gir ethvert kjøkken en helt særegen personlighet.

Benkeplatene fra Oslo Plateskredderi skreddersys ditt formål, og er laget for å leve lenge. Benkeplater av tre må vedlikeholdes, og bør oljes før de tas i bruk. Husk å spørre oss om vedlikeholdsprodukter når du skal utsmykke kjøkkenet ditt med en vakker benkeplate i heltre, for å forsikre deg om lang levetid.

Vi tilbyr er bredt utvalg benkeplater i heltre flere ulike tresorter av høy kvalitet: mahogny, merbau, lønn, kirsebær, furu, europeisk valnøtt, bjørk, eik, hvitoljet eik, sort eik, amerikansk valnøtt, ask, bøk, bambus og hvitoljet bambus.

Benkeplater av tre må vedlikeholdes. Før den tas i bruk bør den oljes. Husk å spørre oss om vedlikeholdsprodukter.

 

Oslo Plateskredderi AS Østre Aker Vei 243 0976 Oslo2 Tlf.: +47 23 33 54 50
Fax: +47 23 33 54 59
epost: info@ops-as.no Åpningstider: Mandag - Torsdag: 7-16 Fredag: 7-13 Lørdag: Stengt
Oslo Plateskredderi AS © 2023